Over ons

Wie we zijn

Disho BV is een enthousiast en flexibel bedrijf met specialisten uit het vakgebied van Winkelinrichting en Displaybouw. Wij zijn gevestigd met ons kantoor en showroom in Wageningen, en onze op- en overslag is gevestigd in Ede aan de A12 en A30.

Wat we doen

Disho BV is een partner voor de winkel- /interieurbouwer op het gebied van ontwikkeling en productie van maatwerk producten.

Voor diverse merkfabrikanten, groothandel, importeurs, winkelinrichters en ontwerpers ontwikkelen en produceren wij allerhande promotionele- en verkoopdisplays, winkelinrichting materialen en meubelen.

Hoe we het doen

Wij werken met de nieuwste 3D teken- en render software voor nauwkeurige uitwerking van onze projecten. Hierdoor kunnen wij de meeste materialen zoals metaal, kunststof, glas, electra, etc., samenvoegen tot een passend geheel.

Door middel van de nieuwste render software van Keyshot kunnen wij een natuurgetrouwe afbeelding maken zodat u een goed beeld krijgt hoe uw product er uit komt te zien.

Met behulp van een uitgebreid ERP systeem kunnen wij een volledig projectmanagement bijhouden compleet met besteladviezen en voorraadbeheer.

Afhankelijk van het soort product, de gestelde eisen en aantallen, produceren wij in Oost-Europa, het Verre Oosten en/of in Nederland.

De voordelen op rij

 • Meedenken in oplossingen
  Wij werken uw idee uit tot een produceerbare  en betaalbare oplossing door gebruik te maken van een geavanceerd 3D tekenpakket.
 • Materiaal onafhankelijk
  Of het nu gaat om metaal, kunstof, karton, etc. bij Disho bent u aan het juiste adres!
 • Ontwikkeling t/m verzending
  Voormontage van b.v. verlichting, verpakking volgens voorschrift of voorraadbeheer, alles kan geregeld worden door Disho.
 • Projectmanagement
  Disho werkt vanuit een ERP software waardoor wij in staat zijn alle offertes, opdrachten, communicatie en tekeningen digitaal te bewaren, het nabestellen of terug oproepen van projecten is hiermee zeer eenvoudig.
 • Groot of klein
  Of het nu gaat om een enkele tafeldisplays of honderden verkoopunits, een paar meter boekenwand of duizenden schappen, alles is allemaal mogelijk.
 • Diverse productiemogelijkheden
  Door ons uitgebreide netwerk van productiebedrijven in Nederland, Oost-Europa en het Midden-oosten heeft u altijd een streepje voor op de rest.

Kijk op onze webshop voor hoge kwaliteit standaard oplossingen.

SHOP

Ook benieuwd naar wat Disho voor u kan betekenen ?….
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina, of bel ons gewoon even op.