C.M.S.

De afkorting “CMS” staat voor Content Management System, dit is een Online systeem waarmee u uw Digitale displays kunt voorzien van uw presentatie waar u zich ook maar bevind, zolang u een internet verbinding heeft kunt u uw presentaties aanpassen.

De Netwerk displays van Disho BV werken allen met het “Award Winning” systeem van “My Signage Portal”, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen online CMS systeem gebruiken.

My Signage Portal

My Signage Portal is uw handige hulpmiddel voor het updaten en beheren van uw Digital Signage Network. Door jarenlange ervaring met werken binnen het Digital Signage-Brache zijn het experts als het gaat om het omgaan met Digital Signage Netwerken met een verscheidenheid aan gebruikers van kleine tot grote netwerken van duizenden schermen die over de hele wereld worden ingezet.

Nadat u zich hebt aangemeld bij My Signage Portal, kunt u beginnen met het uploaden, plannen en implementeren van uw Digital Signage inhoud vanuit het comfort van uw eigen webbrowser. Vanaf hier kunt u ook rapporten over uw Digital Signage Network bewaken en loggen zonder dat u hiervoor extra software hoeft te installeren.

We hebben een online, in Groot-Brittannië gebaseerd, technisch ondersteuningsteam wat geheel gratis voor u klaar staat om u te helpen met eventuele vragen.
Op Mysignageportal.com vind u de ondersteuning pagina, met daarop de meest gestelde vragen, gebruikers handleidingen en vele video tutorials.

Vraag hier uw testversie aan

Award Winning Digital Signage Software

Gebruikersvriendelijk

Met het Digitale Signage CMS kunt u in een kwestie van seconden inhoud van uw pc naar uw beeldscherm of mediaspeler verzenden met behulp van een gebruiksvriendelijk “drag and drop” systeem.

Gratis Technisch support

“My Signage Portal” biedt gratis technische ondersteuning, per telefoon en e-mail, zelfs nadat uw garantieperiode en/of het serverabonnement is verlopen.

Volledig geïntegreerd

“My Signage Portal” software is speciaal ontworpen voor gebruik met de schermen en mediaspelers die wij leveren; waarmee we een alles-in-één geïntegreerde oplossing bieden.

Betrouwbaar

Stabiele, betrouwbare prestaties 24 uur per dag, 7 dagen per week die zelfs wordt uitgevoerd en offline kan worden bijgewerkt. Wanneer er wijzigingen zijn aangebracht, downloadt het scherm of de speler alleen nieuwe bestanden, niet de volledige inhoud.

Onbeperkte Opslagruimte

In tegenstelling tot andere cloud-gebaseerde platforms leggen we geen grenzen aan de hoeveelheid bestanden of totale opslagruimte voor uw media of inhoud.

Flexibel & Schaalbaar

Met behulp van een breed scala aan schermen en mediaspelers kunt u elk project met absoluut vertrouwen schalen. U kunt zelfs software van derden integreren via een URL.

Werkt Off-line

De hardware downloadt de mediabestanden die u publiceert naar de schermen en slaat deze op in het interne geheugen, wat betekent dat zelfs als het scherm of de speler geen verbinding heeft met internet, het de geplande inhoud zal weergeven.

Vooraf Ontworpen Lay-outs

Vooraf ontwikkelde afspeellijsten, inclusief de bewerkbare sjablonen en de bijbehorende mediabestanden, kunnen worden gedownload en bewerkt, zodat u niet vanaf nul hoeft te beginnen.

Cloud Based

Het is niet nodig om software op uw pc te installeren of uw eigen dedicated server te hebben. Ons cloudgebaseerd Digital Signage CMS-portaal is direct toegankelijk vanaf elke plek ter wereld.

Abonnement opties

Abonnementen kunnen worden afgesloten per jaar, maar ook per drie jaar of voor “life time”, afhankelijk van uw vereisten en omstandigheden.

Bring Your Displays to Live

Overgangseffecten

Gebruik onze digital signage-software om uw diavoorstelling extra levendigheid te geven door te kiezen uit 24 verschillende animatiestijlen om over te schakelen tussen afbeeldingen.

Lagen Beheer

Bouw meerlagige sjablonen met achtergrondafbeeldingen of kleuren met beeld- en videozones bovenaan. Voeg zelfs een beeldoverlay toe met transparante secties om uw inhoud te laten schijnen.

RSS Feeds

Als u meer ‘live’ updates op uw scherm wilt weergeven, kunt u een RSS-feed gebruiken voor het laatste nieuws of live feeds tot op de minuut.

Widgets

Naast uw mediabronnen kunt u de lokale tijd en datum, verschillende stijlen van weersvoorspellingen, elke feed op social media en zelfs live verkeersupdates weergeven.

Scrollende Tekst

Voeg een volledig aanpasbaar scrolling-ticker-bericht toe om uw eigen berichten te bezorgen. U kunt de richting, snelheid, grootte en kleur van uw tekst en de kleur en transparantie van de achtergrond wijzigen..

Multi Zone Layouts

Ontwerp uw eigen lay-outs in elke richting, met verschillende zones voor uw afbeeldingen, video’s, tekst en live webpagina’s.
U kunt uw eigen achtergrondafbeelding uploaden of toevoegen in speciale zones die de tijd, datum, lokale weersvoorspelling of zelfs live televisie weergeven.

Aangepaste Achtergrond en lettertypen

Voor de ultieme merkconsistentie kunt u exacte kleuren uit het palet of HEX-code selecteren om de achtergrond, scrolleertekst, statische tekst, tijd en datum te wijzigen. U kunt ook ondersteunde aangepaste lettertypen gebruiken voor uw statische tekstzones.

Manage and Monitor Your System and Users

Plan uw Afspeellijst

Publiceer onmiddellijk of kies in de toekomst uw eigen tijden en datums om uw inhoud weer te geven. U kunt bijvoorbeeld tijdens de ochtenduren een ontbijtmenu instellen en na het middagmenu wordt een algemeen menu afgespeeld. Je kunt content zo ver in de toekomst plannen als je wilt.

Gebruikers Beheer

Maak en beheer zoveel gebruikersaccounts als u maar wilt. U kunt de rechten voor elke gebruiker aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een receptionist toestaan het welkomstbericht van een scherm in de receptie te wijzigen, maar deze blokkeren om iets op andere schermen in het gebouw te wijzigen.

Externe Opdrachten

Stuur opdrachten om uw schermen opnieuw op te starten, het interne geheugen te formatteren, het afspelen van inhoud te stoppen en te starten, het volume van het scherm aan te passen; bijna alles wat je kunt doen met de afstandsbediening. Waar ter wereld u ook bent, u behoudt de volledige controle over uw scherm.

Globale Implementatie

Open, update en bewaak uw netwerk van schermen en mediaspelers, waar ze zich ook bevinden en waar u zich ook bevindt.

Health Check

Controleer de status van uw schermen en spelers vanaf het dashboard. Controleer de laatste keer dat er communicatie was met de server en zelfs de downloadvoortgang van nieuwe publicaties.

Screenshots

Haal op elk moment een momentopname op van wat er precies op het scherm wordt afgespeeld.

Rapporten

Bekijk en exporteer records van gebruikersactiviteiten en communicatie tussen hardware en de CMS-server. Je kunt zelfs het bewijs van speelrecords exporteren om te laten zien hoe vaak een bepaald stuk media binnen een specifieke periode heeft gespeeld

Preview Tools

U kunt een voorbeeld van de inhoud bekijken voordat u deze naar uw schermen of spelers verzendt, zodat u zeker weet dat deze eruitziet zoals u wilt.

Dynamic Tools to Take Your Network to the Next Level


Multi Synchronisatie

Synchroniseer uw inhoud op meerdere schermen of op spelers die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Er zijn twee verschillende stijlen van synchronisatie-inhoud; je kunt het effect van één grote afbeelding of video op meerdere schermen / spelers tegelijkertijd bereiken of dezelfde inhoud op een perfecte manier laten spelen en overzetten.

 

Toon Live Webpagina’s

Webpagina’s toevoegen aan uw lay-outs opent een wereld van nieuwe mogelijkheden. Geef feeds van sociale media, uw bedrijfswebsite, live reizen en verkeersupdates of zelfs een live webfeed van software van derden weer. U kunt verversingstijden op uw webpagina’s instellen, zodat deze altijd actueel blijven of zelfs meerdere webpagina’s binnen dezelfde zone weergeven.


Live Invoer Weergave

Met behulp van onze Android Cloud Network Media met Live Input kunt u een live feed van een externe bron weergeven. Dus als u Live TV in uw lay-out wilt weergeven, kunt u eenvoudig een set-top box op uw speler aansluiten via HDMI, die vervolgens op het scherm wordt aangesloten. Het hoeft echter niet alleen Live TV te zijn; het kan een feed zijn vanuit elke bron via HDMI of VGA, zoals een pc of beveiligingscamera.

 


Volledig Geïntegreerde Besturing

Omdat de hardware en software zijn ontworpen en ontwikkeld om in combinatie met elkaar te werken, kunt u ultieme real-time besturing bereiken. Naast het kunnen verzenden van commando’s om het afspelen van inhoud te stoppen en te starten, het volume van het scherm aan te passen, het interne geheugen te formatteren en zelfs het scherm in of uit te schakelen, kunt u ook timers, download- en volumeschema’s in- en uitschakelen, evenals het plannen van het scherm om over te schakelen naar de HDMI-poort voor bepaalde uren van de dag.

Supported File Types

Media & Web

 • Afbeeldingen : JPG, GIF, BMP, PNG
 • Video’s : MPG, AVI, MP4, MOV, WMV, RM, RMVB, TS
 • Audio : MP3, AAC. WMA
 • Webpagina’s/HTML5

 

Text

 • RSS Feeds in verschillende stijlen en kleuren.
 • Static Text in verschillende stijlen en kleuren.
 • Scrolling Text in verschillende stijlen en kleuren.

Widgets

 • Tijd in verschillende stijlen en kleuren.
 • Datum in verschillende stijlen en kleuren.
 • Weerbericht in verschillende stijlen en kleuren.
 • Social Media in verschillende stijlen en kleuren.

Kantoor & Documenten

 • Microsoft Word : DOC, DOCX
 • Microsoft Excel : XLS, XLSX
 • Microsoft Powerpoint : PPT, PPTX
 • PDF’s

Alles wat U moet weten

Vraag hier uw testversie van My signage portal aan